Rólunk

A kreditdoktor.hu portál államilag elismert, akkreditált kötelező tanfolyamok, kreditpontos képzések elvégzését teszi lehetővé a Magyarországon érvényes működési nyilvántartással rendelkező orvosok számára - online, egyszerűen, biztonságosan, kényelmesen.

Cégünk 25 éve foglalkozik továbbképzések szervezésével. Alkalmazkodva a jelenlegi helyzethez számos tanfolyamunkat online is elérhetővé tettük, így Ön digitális oktatás keretein belül is értékes tudáshoz juthat, szinten tartó továbbképzésre jelentkezhet a szükséges területeken.

Jelentkezzen a kiválasztott tanfolyamra, nézze végig az előadásokat a saját ütemezésében, bármilyen sorrendben, akár többször is, vizsgázzon az Önnek megfelelő időpontban és a kreditpontok elszámoltatását bízza ránk.

Tekintse át online képzéseink listáját, és használja ki Ön is ezt az új lehetőséget: Tanuljon otthona kényelméből digitális formában!

Részleteket az egyes tanfolyamok oldalain találnak.

A TANFOLYAMOKRA A REGISZTRÁCIÓ FOLYAMATOSAN LEHETSÉGES. A TANFOLYAM A JELENTKEZÉST KÖVETŐEN AZONNAL ELKEZDHETŐ.

Válassza a KreditDoktort, mert...

...gyors és egyénre szabott: Nem kell várni a meghirdetett időpontig. Azonnal elkezdheti és a saját ütemében haladva végezheti a tanfolyamot.

...költséghatékony: Időt, pénzt takarít meg, hiszen nincs szükség utazásra a tanfolyamra való eljutáshoz, minden online történik.

...rugalmas: A felhasználók bármikor tanulhatnak amikor csak a legmegfelelőbb számukra, amivel a tantermi oktatás nem tud versenyezni.

...segítünk ha bármi kérdés felmerül: Azonnal elküldheti kérdését az előadónak, aki szakmai jellegű kérdésekben 24 órán belül megválaszolja a feltett kérdést. Amennyiben technikai probléma lép fel, akkor a tanfolyamszervező áll rendelkezésre.